Софтуерни решения

Какво предлагаме?

Специализирани софтуерни решения, които ще улеснят вътрешните бизнес процеси!

Нашия екип предлага софтуерни решения за всякакви нужди - от софтуер, който да подпомага във всекидневната натоварена работа.

 • Office Пакети

  Всички офисни продукти

 • Антивирусни системи

  Защита ново поколение

 • Сигурност

  Завършена система за защита

 • Контрол

  Контрол върху приложенията

ВАШИЯТ OFFICE, КОЙТО ИЗПОЛЗВАТЕ В ДВИЖЕНИЕ – НАВСЯКЪДЕ!

Искате  да закупите правилните компютри за офиса, но не разбирате от процесори памети и други компоненти? Разчитайте на нашата отговорност в моменти, когато имате нужда от ИТ специалист

Хардуерът не е вашата силна страна, но не позволявайте това да Ви спира. Имате нужда от правилния помощник.

Доверете се на една компания с дългогодишен опит в изграждането на хардуерни решения. Ние ще Ви помогнем да направите оптималния избор съобразно вашия бюджет и необходимост.Всички IT проблеми на едно място. Ако имате нужда от услуга, която ние не можем да предоставим, ще препоръчаме подходящия изпълнител и ще съдействаме при решаването на проблема.

Доставка на техника и консумативи на място за клиентите ни. Консултираме Ви при избора и доставяме на място в офиса Ви всичко, от което се нуждаете.

Започвайки с консултация спрямо изискванията на вашата компания, ние ще направим анализ на сегашното Ви оборудване, възможността за обновлението му. Ще Ви помогнем, както с избор на компютри и компонентите им, така и за сървъри и периферни устройства. Ще създадем идеалния план за вашите хардуерни нужди.

На пазара на хардуер има толкова много решения и за правилния избор  се нуждаете от дълбоки познания. Нашите експерти ще се съобразят с вашия бюджет и необходимия Ви софтуер и ще препоръчат едно цялостно хардуерно решение за вашата компания.

Ще намерим най-изгодното предложение спрямо вашия бюджет и нужди. Вие може да поръчате от нас монитори, принтери, външни памети, компютри, сървъри, мрежово оборудване и други аксесоари.

Архивиране на информация. 

Управление и поддръжка на кабелни и безжични мрежи.

Електронно управление на заявките и отчитане на изразходваното време. Всяко Ваше обаждане или пуснат мейл се каталогизират в нашата информационна система, което ни позволява да бъдем по-ефективни в анализа и търсенето на решение.Посещения на място и отдалечена администрация. За да ускорим максимално времето ни за реакция, нашите Helpdesk специалисти използват отдалечен достъп до системите на клиента, в случаите, когато проблемът може да бъде отстранен по-ефективно по този начин. За останалите проблеми се отзоваваме на място при клиента

АНТИВИРУСНИ СИСТЕМИ - ЗАЩИТА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

За да сте сигурни, че системата Ви за сигурност няма да допусне заразяване или други заплахи, трябва да разчитате на антивирусен софтуер, който може да Ви предложи защита в реално време срещу вируси, червеи, троянски коне, spyware, adware, phishing scams и други опасни програми.

Ние ще Ви предложим решения, даващи Ви контрол върху поведението на приложенията, уеб статистики и защита, които установяват всяко подозрително поведение и позволяват откриването на злонамерен софтуер извън традиционните решения.

Решенията за сигурност, които ще повишат производителността и ще улеснят бизнес процесите

 • Завършена система за защита на Windows компютри. Система за защита от вируси Подобрена система за засичане и поддръжка на виртуална среда. Елиминира познати и непознати вируси на защитената машина и във виртуална среда.Ниски системни изисквания. Оставя повече системни ресурси за работа, без да жертва ефективността на защитата.Отдалечена администрация.
 • Не позволява превръщането на компютъра в част от бот мрежа. Защита от вируси и шпионски софтуер, оптимизиран за работа във виртуална среда, антиспам защита
 • Контрол на интернет трафика. Ограничава достъпа до опасни уеб сайтове и има двупосочна защитна стена. Дву-факторна оторизация, без допълнителна инвестиция за тоукъни или странични устройства
 • Ниски системни изисквания. Оставя повече системни ресурси за работа, без да жертва ефективността на защитата
 • Софтуер за Windows

Безплатна консултация

Нека работим заедно за вашия бизнес!

Ключът към успешното компютърно обслужване, е правилния избор на ИТ компания за хардуерна поддръжка. ​

Имейл адрес

contact@asa.bg

Телефон за контакт

0988 777 712

ASA TECHNOLOGY

Искаш да разчиташ на сигурен компютърен специалист - ASA - получаваш пълна подкрепа.

Свържи се с нас